Proiectului tehnic pentru construcția Zonei Economice Libere va fi gata peste 2 luni

0
79
   Într-un Comunicat emis recent de Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca se spune că „…conducerea mun. Soroca a avut o întrevedere de lucru cu reprezentanții GIZ, responsabili de elaborarea Proiectului tehnic pentru construcția Zonei Economice Libere”.
  Conform sursei, în cadrul întrevederii s-a discutat despre etapa de elaborare a Proiectului tehnic pentru construcția Zonei Economice Libere. Astfel, „…specialiștii de la GIZ au informat că proiectul va fi elaborat în format 3D și finalizat în cel mult două luni, după care va fi prezentat primăriei pentru expunere la consultările publice. Acest Proiect tehnic va servi ca bază normativă pentru atragerea investitorilor în cadrul Subzonei Economice Libere „Soroca” din cadrul Zonei Economice Libere „Ungheni-Business”. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca)
Articolul precedentFamiliile cu copii pot primi îndemnizațiile
Articolul următorSectoarele de Poliție de Frontieră din Cosăuți și Soroca informează: Ce se interzice în fâșia de protecție a frontierei?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.