Proiectul „Vreau să cânt acasă”, a ajuns și la Soroca / VIDEO

0
188

Școala de Arte ”Eugen Coca” din Soroca, este locul în care pasionații de muzică clasică și-au găsit refugiul într-o atmosferă marcată de un concert special sub genericul „Vreau să cânt acasă”. Evenimentul a fost o oportunitate unică de a călători prin sunetele magice ale pianului, oferite de talentații pianiști Stanislav Jar și Laura Balicov.

„Onorat public, dragi elevi, am o mare fericire să mă aflu astăzi în această școală minunată, în acest Alma Mater, unde am studiat și eu cândva aici… Noi suntem aici la dumneavoastră cu Filarmonica pentru Copii din Bălți. Această instituție a fost fondată acum 30 de ani la Universitatea din Bălți, împreună cu Școala de Muzică George Enescu și cu Școala de Arte Ciprian Porumbescu. Scopul Filarmonicii este de a promova arta muzicală universală și națională prin elevi. Astăzi avem fericirea să venim aici la dumneavoastră la Soroca în această sală istorică care dispune de așa instrumente minunate, nu fiecare școală poate avea așa piane ca să poată desfășura concerte de anvergură”, a relatat doamna Margarita Tetelea, Maestru în Arte.

Cei prezenți în sala festivă au fost purtați într-o altă lume iar fiecare notă a fost o poveste în sine. Vă reamintim că, acest concert special a fost organizat în cadrul proiectului „Vreau să cânt acasă”, ce își propune să aducă muzica clasică mai aproape de inimile oamenilor din comunitate.


Articolul precedentCum să scapi ușor de vânătăi: Sfaturi bazate pe dovezi științifice
Articolul următorDe ce să nu răspunzi „DA” când ești întrebat la telefon „Mă auzi?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.