Prof. dr. Teo-Teodor Marșalcovschi: Observatorul de Nord – curat românesc, o strună de la pianul național!

0
49

Nu e vorba de laudă, decât constatare. Observatorul de Nord este un săptămânal național sorocean. Citesc numărul din 18.02.22  și mă conving a câta oară(?!) de concluzia mea veridică. Publicația e a doua după Ziarul de Gardă sau  egală cu ZDG, mă mir doar de ce nu se indică că e un ziar, cel puțin, regional și nu numai sorocean.

Acum să vă laud publicația. Materiale varii, care sunt o strună de la un pian național. Curat românesc la fel ca și Soroca cu ponderea ei în destinele acestui neam ascuns în cursul apelor trepidante nistren și tainele uneia din fortificațiile celebre răsăritene ce străjuiesc fidel hotarele neamului carpatin, chiar dacă e unică rămasă să ne servească din toate cele ”eliberate” de hoții din totdeauna. Substanța conținutului și plasarea materialelor corespunde întocmai intereselor consumatorului publicației. Limbajul e curat românesc, fără nici o rezervă.

În ediția de azi redacția, minunatul colectiv ziaristic ne convinge perfect că haina în spațiul nostru, cum  afirmă ziarul extrem de precis, reprezintă o prelungire a ”strămoșilor noștri traci, geți și daci” (!!!).

Toate pozițiile abordate de OdN corespund celor mai înalte rigori ziaristice. Salut redacția săptămânalului și doresc menținerea ritmului inițiat întru satisfacerea continuă a preferințelor  cititorilor.

Prof. dr Teo-Teodor Marșalcovschi,

Om Emerit, municipiul Bălți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.