Produs de Soroca: SRL ”Debut-Sor”

0
304
La 26 mai, va avea loc ediția a II-a a iarmarocului Produs de Soroca, menit să promoveze producătorii locali, întreprinderile din Soroca ce oferă servicii, procesează produsele agricole sau carnea și alți agenți economici din câmpia Sorocii. Vă îndemnăm să vizitați evenimentul și să vă umpleți coșurile cu bunătăți sau mărfuri de la sorocenii harnici. Iarmarocul „Produs de Soroca” se va desfășura împreună cu Festivalul de muzică populară „Victor Postolachi”, așa că agenții economici din raion își vor prezenta produsele pentru oaspeți și soroceni, iar orchestrele din nordul Republicii Moldova vor veni cu muzică bună. Invitat de onoare este Nicolae Botgros și Orchestra Naţională de Muzică Populară „Lăutarii”. Organizatorul evenimentului: Consiliul Raional Soroca. Observatorul de Nord va prezenta pe parcursul următoarelor săptămâni agenții economici care vor participa la iarmaroc. 

SRL ”Debut-Sor”

Compania de producere a mezelurilor ”Debut-Sor” SRL a fost fondată în anul 2003. La 16 ani de la lansare pe piața produselor din carne, compania se laudă cu o ofertă de peste 70 de tipuri de produse, printre care: salam, crenvurști, cârnăciori, șuncă etc. Acestea sunt produse după rețete originale, din materie primă calitativă, cu respectarea tuturor normelor de siguranță și calitate a alimentelor. Pe parcursul anilor, întreprinderea şi-a îmbogăţit palmaresul cu numeroase trofee, premii şi menţiuni pentru calitate, management etc., atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. În 2014, spre exemplu, a devenit laureat al concursului „Premiu pentru realizări în domeniul calităţii”, nominalizarea „Produse alimentare şi agricole”, concurs organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.
Articolul precedentÎn a treia zi de Paște la Soroca va avea loc tradiționalul Festival-concurs de muzică sacră “Cu noi este Dumnezeu”
Articolul următor(Video) Donațiile sorocenilor pentru “Masa bucuriei”, au ajuns la beneficiari
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.