Problema stației de epurare din Soroca va fi rezolvată anul viitor, declară Ministrul Ion Perju / VIDEO

0
196

În cadrul unui interviu live oferit pentru AGORA de Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Ion Perju, acesta a declarat că anul viitor va începe construcția stației de epurare la Soroca din banii acordați de Banca Mondială. 

O problemă de bază pe care vrem să o rezolvăm în sfârșit este la Soroca, toți știu problema, eu cred că dacă o soluționăm această problema cu stația de epurare noi curățim o bună parte din Moldova. Nu știu de ce până acum nu s-a rezolvat această problemă pentru că toți știau problema. Anul viitor eu cred că problema va fi rezolvată prin construcția stației de epurare Este vorba de programul Băncii Mondiale, noi avem 50 de milioane de dolari SUA, este vorba de Soroca, Cahul și Comrat.  

Vă recomandăm să priviți integral emisiunea pe care o găsiți AICI.


Articolul precedentAstăzi la Soroca se așteaptă ploi și +15 grade în termometre
Articolul următorBiserica veche a mănăstirii Rughi revine la imaginea de la începuturi
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.