Printre cele 45 de persoane decedate ieri din cauza Covid-ului nu sunt soroceni

0
122
Foto: pixabay.com

Încă 45 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 4.960.

Deces 4.916: Bărbat de 77 de ani, din r. Sîngerei. Internat la SR Sîngerei. Comorbidități: Diabet zaharat, angor pectoral.

Deces 4.917: Femeie de 73 de ani, din r. Dondușeni. Internată la SR Dondușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență renală cronică.

Deces 4.918: Femeie de 65 de ani, din r. Dondușeni. Internată la SR Dondușeni. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4.919: Bărbat de 50 de ani, din r. Dondușeni. Internat la SR Dondușeni. Comorbidități: angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4.920: Femeie de 74 de ani, din r. Briceni. Internată la SR Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.921: Bărbat de 72 de ani, din r. Ungheni. Internat la SR Ungheni.

Deces 4.922: Femeie de 80 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: diabet zaharat, pielonefrită cronică, encefalopatie.

Deces 4.923: Bărbat de 54 de ani, din r. Orhei. Internat la SR Orhei. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.924: Femeie de 81 de ani, din r. Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4.925: Copil de 2 ani și 11 luni, din r. Nisporeni, internat la Institutul Mamei și Copilului, în stare foarte gravă. Comorbidități: pneumonie bilaterală confluentă complicată, bronșită obstructivă, pielonefrită secundară, insuficiență renală cronică, anomalii multiple de dezvoltare: Spina bifida, stare după operație.

Deces 4.926: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, insuficiență renală.

Deces 4.927: Femeie de 88 de ani, din r. Criuleni. Internată la IMU. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4.928: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IMU. Comorbidități: insuficiență multiorganică, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.929: Femeie de 69 de ani, din r. Cimișlia. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală, encefalopatie.

Deces 4.930: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, hepatită cronică.

Deces 4.931: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.932: Femeie de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4.933: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4.934: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMU. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, nefropatie.

Deces 4.935: Bărbat de 54 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat, cardiopatie ischemică, angină pectorală, insuficiență cardiacă.

Deces 4.936: Bărbat de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, insuficiență hepatorenală.

Deces 4.937: Bărbat de 80 de ani, din r. Criuleni. Internat la SR Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4.938: Bărbat de 65 de ani, din r. Ialoveni. Internat la SR Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.939: Femeie de 58 de ani, din r. Strășeni. Internată la SR Strășeni. Comorbidități: cardiomiopatie, angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4.940: Bărbat de 74 de ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.941: Bărbat de 58 de ani, din r. Leova. Internat la SR Leova. Comorbidități: encefalopatie, malnutriție.

Deces 4.942: Bărbat de 70 de ani, din r. Șoldănești. Internat la Sr Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.943: Femeie de 82 de ani, din r. Șoldănești. Internată la SR Șoldănești. Comorbidități: cardiomiopatie, fibrilație atrială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.944: Bărbat de 68 de ani, din r. Cimișlia. Internat la SR Cimișlia. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă, cardiopatie ischemică.

Deces 4.945: Bărbat de 64 de ani, din r. Rezina. Internat la SR Rezina. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 4.946: Femeie de 62 de ani, din mun. Bălți. Internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, ciroză hepatică, insuficiență hepato-renală.

Deces 4.947: Femeie de 69 de ani, din r. Ungheni. Internată la SR Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență renală.

Deces 4.948: Femeie de 66 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, insuficiență renală, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.949: Bărbat de 76 de ani, din r. Călărași. Internat la SCR. Comorbidități: sindrom miastenic, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4.950: Bărbat de 58 de ani, din r. Hîncești. Internat la SCR. Comorbidități: cancer pulmonar.

Deces 4.951: Bărbat de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: cardiomiopatie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4.952: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, encefalopatie.

Deces 4.953: Bărbat de 64 de ani, din r. Florești. Internat la SCR. Comorbidități:diabet zaharat, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 4.954: Femeie de 71 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.955: Femeie de 64 de ani, din r. Cantemir. Internată la SCR. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.956: Bărbat de 69 de ani, din r. Hîncești. Internat la SCR. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4.957: Bărbat de 51 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCR. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, stare după transplant renal.

Deces 4.958: Bărbat de 74 de ani, din r. Anenii Noi. Internat la SCR. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, hipertensiune arterială.

Deces 4.959: Exprimăm sincere condoleanțe familiei, apropiaților și colegilor în legătură cu trecerea la cele veșnice a dnlui Alexandru GREC, în vârstă de 60 de ani, care activa în funcția de medic urolog în Secția Asistență Medicală Specializată de Ambulator al Spitalului Clinic al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Dnul Alexandru Grec a fost dedicat meseriei sale, dând un exemplu de profesionalism, dedicație și perseverență. Dnul Alexandru Grec a fost internat la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 12 martie curent. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Deces 4.960: Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dnei Parascovia TOMȘA, în vârstă de 56 de ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la AMT Rîșcani din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” pe data de 23 martie curent. Dna Parascovia Tomșa  a fost un specialist dedicat profesiei sale, dând dovadă, pe parcursul activității sale, de profesionalism. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 105 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în R. Moldova a ajuns la 230.241 de cazuri.


Articolul precedentSupărări la ședința Consiliului municipal Soroca, unii consilieri au plecat în semn de protest / VIDEO
Articolul următorIeri, 30 de soroceni au fost depistați cu Covid – 10 în municipiu și 20 în satele raionului
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.