Primele trei persoane din conducerea MAI de la Kiev a decedat în urma căderii helicopterului

0
235
    În rezultatul căderii helicopterului, care s-a produs astăzi în orașul Brovari, regiunea Kiev, au decedat Ministrul Afacerilor Intrene a Ucrainei, Denis Monastârschii, adjunctul său, Evegheny Enin și secretarul de stat Iurii Lubcovici.

Helicopterul a căzut lângă o Grădiniță de copii.  Despre aceasta a anunțat șeful poliției din Ucarina, Ihor Klimenco, pe pagina sa de Facebook. „În urma căderii helicopterului și-au pierdut viața 16 persoane, inclusiv doi copii. 9 persoane erau în helicopter. Alte 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care 10 copii”, a scris Klimenco.

FOTO: Valentin Ogirenco/Reuters/Scanpix/LETA


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentO nouă „găselniță” a escrocilor – „îmbogățirea” prin intermediul reţelelor de socializare “Facebook “, „Odnoklassniki”, „Viber”, „WhatsApp”
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Marea spălare se amână
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.