Primarul Lilia Pilipețchi a avut o întâlnire cu echipa de ingineri de la Unitatea de Implementare a proiectului ”Securitatea Aprovizionării cu Apă și Sanitație în Moldova”

0
139
  Proiectului ”Securitatea Aprovizionării cu Apă și Sanitație în Moldova” în lucru la Soroca. Primarul mun. Soroca, Lilia Pilipețchi, a avut o întâlnire de lucru cu echipa de ingineri de la Unitatea de Implimntare a proiectului ”Securitatea Aprovizionării cu Apă și Sanitație în Moldova”. Despre aceasta scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca.
   Discuțiile au fost cu privire la stația de epurare a apelor uzate din Soroca, mai exact despre acoperirea topagrafică, studiu geotehnic și expertize tehnice la stațiile de pompare sud, centru și nord. A fost efectuată și o vizită în teritoriu, cu scopul identificării opțiunilor de alimentare cu apă pentru stația de epurare proiectată. Tot astăzi, a fost semnat actul de primire-predare a materialelor date și urmează inițierea licitației la documentația tehnică.
Reamintim că stația de epurare a apelor uzate, în urma examinării mai multor locații, s-a decis schimbul unui teren din intravilanul municipiului Soroca, cu terenul fondului silvic amplasat în extravilanul satului Vasilcău.

Articolul precedentSoroca: copiii din familiile social vulnerabile și femeile abuzate, în special de etnie romă vor fi sprijiniți psihologic
Articolul următorDe la 1 ianuarie 2025, plățile în numerar vor fi limitate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.