Primăria Soroca vrea să reconstruiască zona adiacentă a mormântului ostașilor decedați în 1944, din piața “Libertății”

0
1010

Primăria Soroca anunță sorocenii că dorește să reconstruiască Piața “Libertății” din centrul municipiului. De fapt lucrările propriu zise se vor axa doar pe adiacentul monumentului ostașilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial, unde urmează să fie instalate 16 felinare, plantat un gazon, tuie, trandafiri și alte compoziții vegetale.

Autoritățile invită sorocenii să-și expună opinia la consultări publice, ce vor avea loc online, la 18 martie 2022, de la ora 15:00, pe platforma Microsoft Teams meeting – https://teams.live.com/meet/9439244898669
Amintim că anterior au fost discuții despre mutarea osemintelor ostașilor la cimitir, căci nu este creștinește ca să se danseze pe mormântul acestora și în preajma sa, în cadrul diverselor evenimente culturale care se organizează în Piața “Libertății” din centrul municipiului Soroca.

Persoanele interesate pot accesa Proiectul tehnic disponibil pe pagina web a primăriei. 

×
 

Articolul precedentLa Soroca s-au comemorat 30 de ani de la începerea războiului din Transnistria prin depuneri de flori / VIDEO
Articolul următorMihai Mâțu, despre prostată, bolile acute și cronice ale bărbaților
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.