Primăria Soroca a organizat astăzi consultări publice, publicul nu s-a grăbit să vină / VIDEO

0
167

Primăria municipiului Soroca a invitat cetățenii să participe astăzi la consultări publice privitor la proiectele de decizie care prezintă interes public și vor fi examinate la următoarea ședință a Consiliului municipal Soroca. Subiectele principale discutate au fost: modificarea bugetului Primăriei mun. Soroca pentru anul 2022; audierea Raportului privind executarea bugetului Primăriei Soroca pentru I semestru al anului 2022; aprobarea Planului de Adaptare la Schimbările Climatice al Municipiului Soroca pentru anii 2022-2025; înființarea Instituției Publice ”Centrul de Dezvoltare Locală și Regională din Municipiul Soroca”.

Întrunirea a avut loc în sala de şedinţe a Consiliului raional Soroca, iar proiectele de decizie pot fi accesate pe pagina web oficială primsoroca.md/ro/anunt-privind-organizarea-consultarilor-publice-a-proiectelor-de-decizii-23. Observatorul de Nord a transmis în direct consultările publice, pe care le puteți urmări mai jos.

Video: Ludmila Marjinean

Articolul precedentRezultatele sondajului: Când te adresezi la medic?
Articolul următorMoldovenii care au cetățenie rusă și locuiesc în Rusia pot fi mobilizați pentru războiul din Ucraina?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.