Primăria răspunde: De ce nu arde lumina pe chei și când va fi soluționată problema

0
318

Întuneric și periculos. O locuitoare a municipiului Soroca ne-a comunicat, printr-un mesaj venit pe adresa redacției prin butonul SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ, că serile pe chei sunt mai întunecoase de la o vreme și că lipsa iluminatului stradal în regiunea râului Nistru crează disconfort și frică pentru siguranța personală.

”Din pacate, de la o vreme lumina de pe cheiul Nistrului nu funcționează, iar seara este foarte incomod să mergi pe acolo. E și periculos de altfel. Dacă veți soluționa această problemă, cred ca sorocenii vor fi bucuroși și nu le va fi frică să meargă pe chei, chiar și la orele 20:00, când afară se intuneca de-a binelea. Mulțumesc, scrie Alina S.

Am solicitat primăriei Municipiului Soroca un comentariu referitor la problema sesizată. Iată ce ne-a comunicat Serviciul de presă al primăriei Soroca:

Referitor la iluminatul  cheiului râului Nistru Vă informăm ca acolo au existat careva avarii în liniile electrice, din moment ce acestea vor fi lichidate iluminatul va fi reconectat.

Acest mesaj a ajuns la redacție prin intermediul butonului SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ de pe site-ul observatorul.md. Dacă te confrunți cu o problem și nu știi unde să te adresezi sau vocea ta nu este auzită, scrie-ne, iar noi vom încerca să găsim un răspuns!

***

AO ”Info-DAVA” este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul ”Comunicare pentru schimbare” în raionul Soroca. Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru creșterea potențialului de vizibilitate și implicare a cetățenilor este Asociația Presei Independente (API).

Articolul precedentProfil de integritate al candidatului Octavian Țîcu: trecutul politic, averi, interese
Articolul următorSâmbătă vine toamna adevărată
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.