Primăria municipiului Soroca: “Pericolul inundației este sub control”

0
1437
foto: Nicolae Cebotari

Comisia pentru Situaţii Excepţionale s-a întrunit din nou, de această dată subiectul principal nu a fost lupta cu Covid-19 ci cu apele Nistrului. Primăria municipiului Soroca a informat, prin intermediul serviciului de presă, că a fost elaborat un plan de acțiuni pentru trei echipe din care vor face parte polițiști, salvatori, lucrători sociali, etc.

“Echipele vor coordona grupurile de lucru pentru plasarea sacilor cu nisip, vor evalua riscul inundațiilor locuințelor din preajmă și vor evacua, la necesitate, persoanele supuse pericolului. La fel, aceste echipe vor aduce la cunoștința agenților economici despre starea de urgență creată. Tehnica necesară pentru pomparea apei, în caz de necesitate, va fi oferită de AS „Regia Apă Canal”. Au fost procurați saci și depozitate zeci de tone de nisip. S-a format celula de criză a Direcției Situației Excepționale, cu nr. de tel.:079604231. Vor fi stabilite posturi de monitorizare a situației. Conducerea primăriei asigură cetățenii că starea de urgență privind pericolul inundației este sub control” informează primăria.

Articolul precedentUn sorocean a împușcat în curtea sa un câine: „Eu am sărit în apărarea copilului!”
Articolul următorPolonia ajută Republica Moldova: Mii de litri de dezinfectant și măști de protecție au ajuns în țară
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.