Primăria Bădiceni primește un grant în sumă de 65.000 franci elvețieni, pentru aprovizionarea cu apă potabilă

0
145
  Astăzi, 17.05.2022, în Primăria comunei Bădiceni a  fost semnat Acordul de Grant cu Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC”. Semnarea Acordului de grant este rezultatul activității comune a Echipei de Inițiativă Comunitară și Autorităților Publice Locale, care au conștientizat, că doar prin conjugarea eforturilor autorităților și cetățenilor pot fi îmbunătățite serviciile de gospodărie comunală, ce vor influiența calitatea vieții locuitorilor comunei.
   În baza Acordului de Grant, localitatea primește grantul în valoare de 65 000 franci elvețieini (1 200 000 lei) pentru efectuarea lucrărilor și/sau procurarea echipamentelor necesare pentru îmbunătățirea serviciul comunal de aprovizionare cu apă potabilă.
Proiectul MĂ IMPLIC este finanțat din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și implementat de SKAT Consulting și are drept scop de a contribui la dezvoltarea comunităților rurale din Republica Moldova prin îmbunătățirea serviciilor de gospodărie comunală cu participarea activă a cetățenilor. (SURSA: Primăria Bădiceni)
Articolul precedentPatru tineri au încins un grătar în balcon și l-au scăpat de la etajul opt. Acesta a căzut pe o mașină din parcare
Articolul următorAflă cum acționează negarea ca mecanism de apărare?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.