Primăria Bădiceni primește un grant în sumă de 65.000 franci elvețieni, pentru aprovizionarea cu apă potabilă

0
135
  Astăzi, 17.05.2022, în Primăria comunei Bădiceni a  fost semnat Acordul de Grant cu Proiectul de implicare civică în guvernarea locală „MĂ IMPLIC”. Semnarea Acordului de grant este rezultatul activității comune a Echipei de Inițiativă Comunitară și Autorităților Publice Locale, care au conștientizat, că doar prin conjugarea eforturilor autorităților și cetățenilor pot fi îmbunătățite serviciile de gospodărie comunală, ce vor influiența calitatea vieții locuitorilor comunei.
   În baza Acordului de Grant, localitatea primește grantul în valoare de 65 000 franci elvețieini (1 200 000 lei) pentru efectuarea lucrărilor și/sau procurarea echipamentelor necesare pentru îmbunătățirea serviciul comunal de aprovizionare cu apă potabilă.
Proiectul MĂ IMPLIC este finanțat din fondurile Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) și implementat de SKAT Consulting și are drept scop de a contribui la dezvoltarea comunităților rurale din Republica Moldova prin îmbunătățirea serviciilor de gospodărie comunală cu participarea activă a cetățenilor. (SURSA: Primăria Bădiceni)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.