„PRESCURA”: al 43-lea „copil de suflet” al părintelui Mihail Milea

0
171

Noutăți editoriale

Astăzi, la Biblioteca „Basarabia” de la Soroca a avut loc un eveniment pe cât de obișnuit, pe atât de inedit — lansarea unei nou cărți, a 43-a la număr!, ieșite de sub penița și din sufletul autorului buzoian, Sava Bogasiu.

Cunoscut sub acest pseudonim, preotul Mihail Milea a dedicat romanul „Prescura” poate celei mai frumoase meserii care poate exista pe pământ, celei de a face PRESCURA, bucata de pâine care face legătura dintre noi și divinitate… Cornelia-Magdalena Pătruța este un personaj real, care trăiește pe meleaguri buzoiene, în toată splendoarea existenței sale și care pe parcursul vieții sale a făcut prescuri pentru zeci și sute de Biserici și Mănăstiri, spre slava lui Dumnezeu și pomenirea soțului ei, moș Vasile…

Vă îndemnăm pe toți să citiți acest roman, „PRESCURA”, și să vedeți în chipul eroinei mamele și bunicile voastre, care au fost și sunt un exemplu de puritate și de slujire Domnului.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPână la 23 august sau, în cel mai rău caz, până la sfârșitul acestui an drumul Volovița – Vasilcău va fi dat în exploatare / VIDEO
Articolul următorMETEO: astăzi, vreme instabilă, cu vânt și până la +5 grade Celsius
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.