Pragul de 30.000 de infectați cu coronavirus a fost depășit

0
191

  După cum ziceam ieri, astăzi a fost depășit „pragul psihologic” de 30.000 persoane invectate cu coronavirus. Astfel, alte  278 cazuri noi de infectare cu COVID-19 și un deces au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, bilanțul persoanelor infectate ajungând la 30 183 cazuri. Total teste efectuate astăzi fost 1 239, dintre care primar – 863 şi repetat – 376.

Din numărul total de cazuri, 16 sunt lucrători medicali: medici-7,  asistenți medicali- 8, personal auxiliar-1. Potrivit Ministerului Sănătății, 459 a persoanelor infectate sunt în stare gravă, dintre care 26 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1 215- stare de gravitate medie, ceilalţi pacienţi în stare satisfăcătoare. otodată, informăm că alte 312 persoane au fost tratate și externate. În total, 21 220 persoane au fost tratate de COVID-19.

De asemenea, o persoană a murit din cauza complicațiilor provocate de COVID-19.

Deces 896:  Bărbat de 62 ani, din raionul Cimișlia. Internat la data de 05 august, la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: insuficiență renală cronică, hipertensiune arterială.


Articolul precedentNicolae Mavrocordat, domnul iluminat care a pus la punct boierii şi a reformat Moldova
Articolul următorÎn raionul Soroca au fost confirmate încă 3 persoane infectate cu coronavirus
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.