POT Music. Şi tu poţi!

0
14

Un proiect muzical european adresat tinerilor capătă tot mai mulţi simpatizanţi. Este vorba de POT Music, proiect care este adresat trupelor începătoare ce au în repertoriu piese proprii. Organizatorii consideră acest concurs o şansă pentru începătorii talentaţi care doresc să ajungă pe scena mare.

“POT se află la cea de a doua ediţie, prima fiind de succes cu rezultate foarte bune, fiind evaluată pozitiv de donatorii internaţionali ai proiectului şi de tinerii participanţi, ne-a declarat coordonatorul acestuia Igor Buzurniuc. Este un concurs transparent, trupele fiind jurizate nu doar de membrii juriului, dar şi de publicul prezent la cele 3 semifinale şi la Marea Finală. Ne dorim o generaţie de muzicieni tineri, curajoşi şi competitivi pentru piaţa muzicală din Europa şi nu doar. Vrem să oferim şansa tuturor doritorilor de a face muzică în grup, indiferent de etnie, limba vorbită sau religie, mai ales că POT Music nu este doar un concurs ci şi o platformă de promovare”.

Asociaţia Obştească „POT Music” va organiza ateliere şi lecţii demonstrative cu muzicieni notorii de la noi, iar totodată le va pune la dispoziţia participanţilor echipamentul muzical pentru concerte. Igor Buzurniuc, care este chitarist în trupa lui Dan Bălan dar şi parte a proiectului muzical “AmberTraps”, s-a născut în Soroca şi ne-a spus că este cointeresat să-i aducă în acest proiect şi pe soroceni. “Ştiu că avem şcoală muzicală foarte bună, avem tineri talentaţi şi curajoşi în Soroca, aşa că îi îndemn pe toţi doritorii să aplice la concurs”.

Proiectul este susţinut de Agenţia Elveţiană de Dezvoltare şi Cooperare „SCD Moldova”, iar regulamentul concursului îl puteţi găsi pe site-ul www.potmusic.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.