Plătești 5460 lei și primești actul de căsătorie în 24 de ore

0
253

Elvira și Mark sunt doi tineri soroceni care au o relație amoroasă de peste patru ani și acum au decis să se căsătorească și nu oricum, dar de urgență. Or, Elvira a câștigat o bursă la studii în Olanda și ar vrea să meargă acolo având…„ștampila în pașaport”.

Astfel, în termenii obișnuiți era imposibil de a perfecta actele  (Elvira trebuie să ajungă în Roterdam până pe data de 30 septembrie), de aceea tinerii au decis să profite de noua procedură stabilită de Agenția Servicii Publice. Adică, achiți 5460 de lei și înregistrezi căsătoria timp de o zi lucrătoare.

„Este o decizie foarte bună, iar prețul mai mult decât rezonabil. Cu atât mai mult că, în cazul, nostru este vorba despre dragoste, dar nu despre oformarea fictivă a unui document”, ne-au spus Elvira și Mark.

 

Articolul precedentMuzeul de Istorie și Etnografie din Soroca / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următorCalul care paște pe marginea drumului ce duce spre Oclanda nu este lăsat în voia sorții
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.