Pietonul – în vizorul polițiștilor soroceni

0
72
În perioada 5 ianuarie – 15 februarie, polițiștii din Soroca au desfășurat operațiunea „Pietonul”, cu scopulpentru a disciplina participanții la trafic, pentru a sensibiliza societatea asupra riscului de a fi implicată într-un accident rutier, precum și prevenirea pierderii de vieți omenești.
Angajații Inspectoratului de Poliție Soroca au fost prezenți în zona intrărilor în școli și a trecerilor pentru pietoni în intervalele orare în care va avea loc intrarea și ieșirea de la cursuri a elevilor.
Poliția reamintește câteva reguli simple pentru siguranță în trafic: să traversezi strada doar la trecerile de pietoni; să respecți întotdeauna culoarea semaforului; să te asiguri că șoferul te-a văzut și are timp să oprească;  fii extrem de atent atunci când traversezi un drum cu mai multe benzi, mai ales când pe banda pe care te afli în traversare a oprit un autovehicul mai mare, șoferul de pe cealaltă bandă s-ar putea să nu te observe la timp.
Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, siguranța publică și sănătatea tuturor fiind o prioritate permanentă a Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.