Peste 1.200 de locuitori și șase instituții publice din Dărcăuți au acces la apă

0
75

  A fost realizat proiectul de construcție a sistemelor interne de aprovizionare cu apă, în urma căruia peste 1.200 de locuitori și șase instituții publice din satul Dărcăuți vor beneficia de apă. Proiectul a fost realizat în cadrul Programului „Satul European”.

După cu scrie MOLDPRES, investiția a fost de   peste nouă milioane de lei (450 de mii de euro) din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală (FNDRL). Prin implementarea proiectului, au fost construiți peste 17 kilometri de sistem de apeduct. De asemenea, au fost realizate 406 conectări individuale, asigurându-se astfel că atât gospodăriile rezidențiale, cât și agenții economici și instituțiile publice din comună, beneficiază de apă potabilă.

 


Articolul precedent  Veteranii fotbalului sorocean su cinstit memoria celui care a fost Ion Braniște
Articolul următorUnde găsesc prețurile mai mici în Soroca: la “Linella”, “Local” sau “Fourchette”?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.