Percheziții la Soroca: Un bărbat păstra ilegal în casă 3 arme pneumatice

0
128
Arme și muniții păstrate ilegal au fost depistate de polițiști la domiciliul unui bărbat de 55 de ani din Soroca, transmite știri.md.

Astfel, în urma unor percheziții, oamenii legii au ridicat 3 arme, dintre care o armă lungă pneumatică de model German Titan calibrul 5,5 mm, o armă lungă cu țeavă lisă de model Toz-BM calibrul 16×70 și o armă lungă cu țeavă ghintuită modificată artizanal sub calibrul 22 LR.  De asemenea au fost descoperite 9 cartușe de calibrul 22 LR, iar ulterior toate acestea au fost transmise spre expertiză conform procedurii.

Bărbatul nu a putut da nicio explicație despre proveniența, destinația și scopul obiectelor ridicate, acest fapt urmând a fi stabilit de poliție. El este cercetat și va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

știri.md

Foto: politia.md
Articolul precedentAtenție la cardurile bancare! Hoții deja au furat 3.000.000 de lei
Articolul următorSă nu ne fie rușine luni de ceea ce am votat duminică sau „N-AR FI RĂU SĂ FIE BINE!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.