Pe YouTube mamă-model cu 2 milioane de abonați, în realitate își înfometa copiii

0
1239

O femeie care deținea un canal de YouTube cu peste 2 milioane de abonați, pe care dădea sfaturi despre creșterea copiilor, a fost arestată sub suspiciunea de abuz asupra copiilor în formă agravată, după ce s-a dovedit că doi dintre copiii ei sunt subnutriți. Ruby Franke, al cărei canal de YouTube – acum șters – „8 Passengers” prezenta viața familiei ei, a fost arestată miercuri în Utah, SUA, notează DIGI24.

Miercuri dimineață, fiul ei, în vârstă de 12 ani, a coborât din casă pe fereastră, după care a fugit acasă la vecin căruia i-a cerut mâncare și apă, a precizat poliția, potrivit Sky News. Vecinul a observat că băiatul avea bandă adezivă la glezne și încheieturile mâinilor și a sunat la poliție. Băiatul a fost dus la spital, unde a fost internat „din cauza rănilor profunde provocate de legăturile cu frânghia și din cauza malnutriției”, se precizează în documentul de arestare. Fiica lui Franke, de 10 ani, a fost găsită în casă într-o stare asemănătoare – cu răni și subnutrită – și a fost dusă și ea la spital. Alți doi copii ai lui Franke se aflau în custodia serviciilor de protecție a copilului.

Franke a fost arestată, la fel și partenera ei de afaceri, Jodi Hildebrandt, care este fondatoarea controversatei organizații de consiliere ConneXions Classroom. Cele două femei creează videoclipuri cu sfaturi despre creșterea copiilor, despre care criticii spun că ar fi extreme. Joi, un judecător i-a refuzat lui Franke eliberarea pe cauțiune. Cine este Ruby Franke? Franke și soțul ei și-au lansat canalul de YouTube despre familia lor, „8 Passengers”, la începutul anului 2015. Canalul a prezentat întâmplări din viața părinților și a celor șase copii și avea aproape 2,3 milioane de abonați. „8 Passengers” s-a axat pe sfaturi depsre educarea și disciplinarea copiilor, pe măsură ce copiii familiei creșteau. Părinții, membri ai Bisericii Mormone, nu-și duceau copiii la școală, optând pentru o formă de școală la domiciliu. Familia Frank devenise în ultimii ani ținta unor critici foarte dure.

SURSA: DIGI24

Articolul precedentO inimă umană bate de 100.000 de ori pe zi și alte cele mai interesante 51 de curiozități științifice
Articolul următorAi noștri tineri pe Instagram
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.