Patru miniștri democrați au plecat. Iată cine a venit în locul lor

0
48

Olga Cebotari este noul viceprim-ministru pentru Reintegrare în locul Cristinei Lesnic. Ea a fost învestită în funcție în această după-amiază, împreună cu alți patru miniștri.

Este vorba despre Anatol Usatîi, care a devenit șef al Ministerului Economiei și Infrastructurii, înlocuindu-l pe Sergiu Răilean. De altfel, Usatîi a ocupat această funcție înainte de precedenta remaniere guvernamentală, când în Cabinetul Chicu au venit reprezentanții PDM… Aurel Ciocoi este noul ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene și l-a înlocuit pe Oleg Țulea, care a renunțat la fotoliul de ministru în favoarea funcției de ambasador în Ungaria. Ciocoi a fost, de altfel, tot ministru de Externe, înainte ca această funcție să fie ocupată de Oleg Țulea… Victor Gaiciuc este noul ministru al Apărării – funcție pe care a deținut-o și înainte ca acest post să-l ocupe Alexandru Pînzari… Lilia Pogolşa este ministru al Educației, Culturii și Cercetării, în locul lui Igor Șarov. Pogolșa a fost anterior viceministru al Educației.

 

Articolul precedentSorocenii câștigă în deplasare și se află la un pas de podium
Articolul următorÎncă 331 cazuri noi de infectare, inclusiv în raionul Soroca și 19 decese
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.