Părintele Mihail Milea, Cetățean de Onoare al raionului Soroca, a fost ales președintele Crucii Roșii, filiala Buzău

0
189

Crucea Roșie Filiala Buzău are un nou președinte. Este vorba despre preot prof. dr. Mihail Milea, care va fi președinte interimar până la organizarea de noi alegeri. Acesta o înlocuiește pe av. Roxana Mihaela Constantinescu, care și-a prezentat demisia din motive personale.

Preot prof. dr. Mihail Milea a ocupat până acum poziția de vicepreședinte al Crucii Roșii Buzău, alături de fostul secretar al Consiliului Județean Dumitra Drăghici, de Costel Barbu, colonel în rezervă de la ISU Buzău, de Claudia Ștefan, reprezentant al Direcției de Sănătate Publică, de medicul de familie Alin Clincescu și de medicul specialist epidemiolog de la Spitalul Săpoca Valentin Barbulis. Preotul Mihail Milea constituie, în cadrul acestei organizații umanitare, un exemplu pentru activitatea de pionierat pe care a desfășurat-o în județul Buzău în ceea ce privește înființarea și dezvoltarea așezămintelor pentru bătrâni.

Pr. prof dr. Mihail Milea, președinte al Fundației Sf. Sava de la Buzău, este implicat în activitatea umanitară a Crucii Roșii Buzău și a sprijinit, începând cu anul 2006, demersurile directorului Crucii Roșii Buzău, Floarea Bîrzu, pentru ajutorarea buzoienilor aflați în dificultate.

SURSA: opiniabuzau.ro

Articolul precedentDe ce în Chișinău, Bălți, Ungheni, Cahul, Ialoveni și Cimișlia se poate, dar la Soroca nu?
Articolul următorCele trei aparate de ventilare respiratorie sunt încă așteptate la Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.