Parcul de pe strada Vasile Stroiescu, din Soroca, prinde contur – au fost pavate aleile și se instalează băncile

0
449
    Construcția și amenajarea parcului de pe strada Vasile Stroiescu, din Dealul Sorocii,  intră pe ultima sută de metri. „Au fost deja pavate aleile și s-a început și instalarea băncilor. În cel mai apropiat timp, vor fi instalate felinarele, și vor fi plantați arbuștii și florile”, scrie Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca.
   Lucrările la acest obiect au fost începute în luna octombrie a anului trecut, iar ideea
construcției și amenajării parcului a fost în TOP-3 cele mai populare, selectate de cetățeni și inclus în Programul „Comunitatea Mea”, finanțat de Guvernul SUA/USAID și implementat în parteneriat cu primăria Soroca.
  Astfel, costul proiectului este de circa 2 000 000 de lei, dintre care circa 600 000 de lei este contribuția primăriei. (FOTO: Serviciul de presă al primăriei Soroca)
  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentSegmentul zidului de protecție de pe Cheiul Nistrului, care era gata să cadă, a fost reparat de primărie
Articolul următorCocostârcii au revenit și la Rublenița / GALERIE FOTO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.