Până pe data de 31 martie nu se va juca fotbal. Așa a decis FMF

0
62

Federația Moldovenească de Fotbal a suspendat, până la data de 31 martie, toate competițiile sportive, transmite MOLDPRES.

FMF a anunțat că va respecta recomandările Comisiei Naționale pentru Sănătate Publică în condiții de pandemie și în baza hotărârii Nr.170 a Comitetului de Urgență al FMF din 16.03.2021 cu privire la prelungirea suspendării organizării competițiilor sportive la fotbal.

Astfel, începând cu 16 martie 2021 până pe 31 martie 2021, nu se vor organiza competiții sportive la fotbal între copii și juniori, pentru toate categoriile de vârste.

De asemenea, începând cu 16 martie 2021 până pe 31 martie 2021, nu se vor organiza competiții sportive la fotbal feminin la categoriile de vârste U11, U13, U16, Senioare (Divizia Națională).

 Vă reamintim că campionatul Republicii Moldova la Fotbal, Divizia B (Nord), în care participă și echipele sorocene, FC Inter și FC Visoca, urma să (re)înceapă pe data de 27 martie.

Articolul precedentCentrul Multifuncțional „Baștina” din satul Cosăuți: + încă două servicii
Articolul următorAnimalele de apartament ale sorocenilor / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.