OT PAS Soroca: Regretăm că foștii parteneri din Blocul ACUM au deraiat de la obiectivele electorale comune

0
548
COMUNICAT:
Prin prezentul comunicat, Organizația Teritorială PAS Soroca, vină să informeze public, că nu are nici o atribuție cu numirea în funcție a lui Tănase Iurie, consilier raional din partea Platformei DA, în funcție de vicepreședinte al Consiliului Raional Soroca.
  Această inițiativă aparține în totalitate conducerii PSRM, ca răsplată a devotamentului consilierilor din partea Platformei DA, pentru voturile acordate socialiștilor din prima zi de mandat.
    Organizația Teritorială PAS Soroca se dezasociază în totalitate de la orice cooperare dintre PSRM și Platforma DA din cadrul Consiliului raional Soroca și regretă faptul, ca foștii parteneri din Blocul ACUM au deraiat de la obiectivele electorale comune, alegând oferta socialistă pentru oportunitatea de a deține funcții.
   Pentru a exclude orice speculații, Organizația Teritorială PAS Soroca confirmă faptul, că a retras suportul politic consilierilor raionali Luca Nichifor, Ungurean Serghei și Plitoc Arcadie, respectiv la moment nu poartă nici o responsabilitate de votul acestora în Consiliul Raional Soroca.
     În contextul acestui mariaj politic, Organizația Teritorială PAS Soroca își reconfirmă cu fermitate poziția sa și informează publicul larg, că rămâne consecventă în demersul său de a realiza obiectivele naționale, care sunt în interesul cetățenilor. (SURSA: Organizația Teritorială PAS Soroca)
Articolul precedentPrimăria municipiului Soroca angajează doi mediatori
Articolul următorDeclarația Secretarului de Externe la reuniunea la nivel înalt a CSONU privind „Menținerea păcii și securității internaționale: susținerea multilateralismului și a sistemului internațional susținut de Națiunile Unite”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.