OT PAS Soroca: Regretăm că foștii parteneri din Blocul ACUM au deraiat de la obiectivele electorale comune

0
545
COMUNICAT:
Prin prezentul comunicat, Organizația Teritorială PAS Soroca, vină să informeze public, că nu are nici o atribuție cu numirea în funcție a lui Tănase Iurie, consilier raional din partea Platformei DA, în funcție de vicepreședinte al Consiliului Raional Soroca.
  Această inițiativă aparține în totalitate conducerii PSRM, ca răsplată a devotamentului consilierilor din partea Platformei DA, pentru voturile acordate socialiștilor din prima zi de mandat.
    Organizația Teritorială PAS Soroca se dezasociază în totalitate de la orice cooperare dintre PSRM și Platforma DA din cadrul Consiliului raional Soroca și regretă faptul, ca foștii parteneri din Blocul ACUM au deraiat de la obiectivele electorale comune, alegând oferta socialistă pentru oportunitatea de a deține funcții.
   Pentru a exclude orice speculații, Organizația Teritorială PAS Soroca confirmă faptul, că a retras suportul politic consilierilor raionali Luca Nichifor, Ungurean Serghei și Plitoc Arcadie, respectiv la moment nu poartă nici o responsabilitate de votul acestora în Consiliul Raional Soroca.
     În contextul acestui mariaj politic, Organizația Teritorială PAS Soroca își reconfirmă cu fermitate poziția sa și informează publicul larg, că rămâne consecventă în demersul său de a realiza obiectivele naționale, care sunt în interesul cetățenilor. (SURSA: Organizația Teritorială PAS Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.