Ordine de chemare pentru rezerviști: în perioada 19-23 septembrie vor avea loc antrenamente

0
1891

Rezerviștii Forțelor Armate vor participa în perioada 19-23 septembrie curent la antrenamente în centrele de instruire ale Armatei Naționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerului Apărării, antrenamentele au drept scop verificarea aptitudinilor rezerviștilor și familiarizării acestora cu echipamentul și armamentul din dotarea Armatei Naționale.  La antrenamente aceștia vor studia regulamentele militare și vor participa la ședințe de tragere. În acest scop, Centrele militare sau Secțiile administrativ-militare au expediat în adresa participanților ordinele de chemare prin care vor fi convocați pentru antrenamente.

Ministerul Apărării reiterează că pregătirea rezerviștilor se organizează anual și are loc în temeiul Legii cu privire la rezerva Forțelor Armate și planului de pregătire a rezervei, aprobat prin Hotărâre de Guvern în anul 2022.

Foto: Ministerul Apărării


Articolul precedentUn tânăr s-a filmat cum aruncă mai multe bancnote peste fereastra unui automobil / VIDEO
Articolul următorÎn Soroca ar mai putea apărea o instituție publică – CDLRMS, cum credeți ce înseamnă această abreviatură?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.