Oraşul Soroca riscă să rămână fără apă

1
45

Oraşul Soroca, cu o populaţie de până la 35 mii locuitori, riscă să rămână fără apă. Informaţia a fost confirmată de către Dumitru Palamarciuc, şef interimar al SA “Regie Apă-Canal” Soroca. Potrivit sursei, instituţia a primit o scrisoare de la ÎIS “Acva-Nord”, unicul furnizor de apă al intreprinderii  SA “Regie Apă Canal” Soroca, prin care este informată despre sistarea livrării de apă.

210316-OdN-448apa oprita

Prin prezenta ÎS “Acva-Nord” Vă înştiinţează că în adresa sa a parvenit de la furnizorul de energie electrică avizul de deconectare d la energie electrică. Potrivit avizului respective, la data de 21.03.2016 ÎIS “Acva-Nord” va fi deconectată de la instalaţiile de energie electrică. Prin urmare, ÎIS “Acva-Nord” va fi în imposibilitate să livreze apă potabilă consumatorilor săi”, se mai spune în document.

“În cazul în care nu vom mai primi apă de la furnizor, avem rezerve de apă pentru 24 de ore”, a menţionat domnul Palamarciuc Observatorul de Nord.

Cu detalii vom reveni.

Articolul precedentUNIREA cu ROMÂNIA: PRO sau „PROTIV”?
Articolul următorA “mutat” zmeura în propria grădină
(Zabulica) Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, USM, (2008). Licențiată în Jurnalism. Deținătoare a premiului ”Mărul de Aur” oferit de Clubul de Presă din Chișinău în 2018. Absolventă a cursului "Managementul instituțiilor media" la Stockholm School of Economics in Riga, Letonia (2018). Reporteră la Publicația Periodică ”Observatorul de Nord” din 2009 și Redactoră-coordonatoare din 2012.

1 COMENTARIU

  1. Astia cred ca fac ce vor ei unde dracu s banii ca doar lumea plateste la mine in casa este total pe apa am electrodomestice scumpe ce dracu fac mirlani prostalani sane stringem toata lumea si sa facem un protest dati afara toate risurile care habar ni au de aconduce institutii eu atita prostalani can soroca nam vazut nicaeri si toti tacem revolta masiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.