Olga Corbu, printre cei mai buni pedagogi din țară!

0
94

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a desemnat învingătorii concursului republican “Pedagogul anului”, ediția 2017. Decernarea premiilor a avut loc ieri, în cadrul festivității dedicate Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ, desfășurată în capitală. Printre învingători este și o soroceancă.

Olga Corbu, logoped și manageră a instituției preșcolare nr. 17 „Cheița de aur”din municipiul Soroca, a fost decernată cu premiul III,  la categoria „Educatorul anului”. Totodată, premianta s-a ales și cu un premiu bănesc în valoare de 15 mii de lei. Nu este prima dată când soroceanca participă la acest concurs.

Particip pentru a doua oară în cadrul acestui concurs. În anul 2009 au luat Mențiune și am ocupat locul II. De fapt, atunci nu era decât Premiul mare și se ofereau mențiuni. Celor care cred că locurile au fost cumpărate, le pot spune că nu este adevărat. Juriul a fost exigent și corect în toate. Cel mai mult a contat profesionalismul participanților. Am fost examinați atât teoretic, cât și practic. Ultima probă a constat în prezentarea unei activități publice la o grădiniță din Chișinău. Până la urmă ne-am descurcat”, ne-a comunicat doamna Corbu.

Sursa: Olga Corbu

Directoarea îndemnă și alți manageri și directori de grădinițe și școli să participe în anul viitor la acest concurs.

Pentru noi este o onoare să avem și în acest an o colegă, câștigătoare a concursului național. Doamna Corbu merită pe deplin aceasta, este un pedagog cu har, iubește copiii și se bucură de respectul părinților”, menționează Ghenadie Donos, șeful Direcției Învățământ Soroca.

Ziua Internaționale a Profesorului care este marcată tradițional la 5 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.