Observatorul de Nord și trupa AKORD au semnat un acord de patneriat / VIDEO

0
310

Recent, printr-un concert solo live, trupa AKORD a încântat publicul din Soroca. Prin intermediul parteneriatului media, Observatorul de Nord nu doar că a promovat ziua concertului în mod activ, ci a contribuit și la creșterea vânzărilor de bilete, asigurându-se că fiecare iubitor de muzică bună din regiunea nordică, a aflat despre eveniment și a avut șansa să participe.

Această colaborare a depășit granițele unei simple relații de afaceri, transformându-se într-o prietenie între trupa Akord și echipa Observatorului de Nord. Legătură formată după o colaborare frumoasă, a capturat după sine și un moment frumos, precum a fost – semnarea unui acord de parteneriat.

Fiți cu ochii pe noi și în continuare, căci urmează și alte colaborări. Explorăm noi modalități de a împărtăși cu voi pasiunea noastră pentru muzică și nu doar, pentru publicul din Soroca și din nordul țării.


Articolul precedentIluminat stradal SMART și eficient la Edineț. Primăria nu va mai plăti pentru lumina de pe strada centrală și cea din grădina publică/VIDEO
Articolul următorOportunitate de sprijin și suport a întreprinderilor gestionate de Tinerii antreprenori și antreprenoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.