Observatorul de Nord la 25 de ani: au fost premiați cei mai fideli și atenți cititori! / VIDEO

0
115

Totalurile Concursului nostru

  A luat sfârșit concursul nostru dedicat aniversării a 25 de ani de la fondarea ziarului „Observatorul de Nord”. Cititorii au fost îndemnați să găsească cinci fraze „ascunse” în materialele publicate pe parcursul lunii noiembrie. În total și-au încercat „norocul” 16 cititori – Leonida Purice, Angelica Rusiinca, Iurie Cojocaru, Natalia Iavorschi, Mihail Boldescu, Gheorghe Găină, Maria Sugailo, Ion Țurcan, Zinaida Calinicenco, Dusea Agachi, Ala Bușan, Nicolae Pocitari, Maria Morari, Raisa Coțaga, Livia Afanas și…Biblioteca Cosăuți, care vor primi, din partea noastră, câte un calendar pentru anul 2024.

Și, precum un concurs are și învingători, în urma tragerii la sorți locui I și un abonament pe un an la ziar a revenit doamnei DUSEA AGACHI, locul II și un abonament pentru șase luni – GHEORGHE GĂINĂ, locul III și un abonament pe trei luni – LIVIA AFANAS. Felicitări!

Mulțumim lui Mihăiță Tapalaga, elev la LT „Constantin Stere”, pentru efectuarea procedurii de extragere a învingătorilor!

Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Ghici unde m-am ascuns?!
Articolul următorVarvara Pereteatcu: „Am decis să fac o schimbare și să mă deschid oamenilor…”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.