O soroceancă de 19 ani a fost reținută de poliție fiind bănuită de trafic de copii în scopuri sexuale

0
4855
imagine simbol: pixabay.com

O fată de 19 ani din Soroca a fost reținută de poliție. Oamenii legii o suspectează că ar fi implicată în trafic de copii. Cauza penală pentru comiterea infracţiunii de trafic de copii urmează să ajungă la judecată, între timp suspecta este plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile.  

În urma investigațiilor efectuate ofițerii Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigații în colaborare cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, au stabilit că pe parcursul anilor 2017-2018, bănuita urmărind scopul exploatării sexuale comerciale și profitând de poziţia de vulnerabilitate a recrutat două minore și o tânără din raionul Soroca. Fetele erau cazate în apartamente din orașul Chișinău pentru a presta servicii contra plată” anunță serviciul de presă al Inspectoratului General al Poliției. 

Poliția mai anunță că în cazul dovedirii vinovăției, tânăra riscă o pedeapsă între 15 și 20 de ani de închisoare. 

Articolul precedentVIDEO / CÂNTECELE SOROCII: Anatol Rudei – „Cetatea Soroca”
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Debarcaderul Soroca-Țechinovka rămâne „parcat” la Racovăț
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.