O rândunică părăsește cuibul PSRM. Foștii colegi ai lui Gaik Vartanean îi cer să depună mandatul de deputat.

0
128

  Când se credea că în actualul parlament nu vor fi deputați transfugi, a venit vestea despre decizia deja ex-deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Gaik Vartanean, de a părăsi fracțiunea PSRM.

Altfel, foștii lui colegi au declarat că decizia lui Vartanean nu este o surpriză și i-au cerut  să depună mandatul de deputat, fiindcă acesta aparține partidului. Pe de altă parte, se zvonește că Vartanean se va alătura partidului condus de Ivan Ceban, primarul Chișinăului. (SURSA FOTO: tv8.md)

 

 

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentGimnaziul Roșietici + Școala Gimnazială „Sfântul Gheorghe” din Cuca, județul Galați = proiectul „Educația care ne unește”
Articolul următorVânătoarea de cadouri, Magia de Crăciun, Micul Prinț, dar și alte spectacole vă așteaptă în acest weekend
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.