O polițistă a fost răpusă de COVID-19: Trei copii au rămas orfani de mamă

0
736

O polițistă în vârstă de 38 de ani a decedat de COVID-19. Femeia avea trei copii acasă, unul dintre care era nou-născut.

Este vorba despre șefa Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, Natalia Chirilov.

Potrivit diez.md, la 22 iulie, aceasta a fost internată la o maternitate din capitală, iar la două zile a fost testată pozitiv cu „Covid-19”. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, colega noastră a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani.

„O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Singurul loc, de unde nu o poate lua nimeni este inima noastră și unde va rămâne veșnic. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste”, se arată în mesajul transmis de Poliția Națională, mai scrie sursa.

Potrivit unui mesaj apărut pe rețele sociale, IGP își va asuma toate cheltuielile pentru funeralii.

Articolul precedentPână la 1 octombrie Israelul spune NU cetățenilor Republicii Moldova
Articolul următorRecomandări pentru noul ani de învățământ: lecțiile să fie de 30 minute…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.