O familie cu doi copii din Schineni a rămas fără casă / VIDEO

0
1681

Sâmbătă seara un incendiu a distrus o casă din satul Schineni. O familie cu doi copii a rămas fără acoperiș, haine și bunurile agonisite. Din fericire toți sunt vii și nimeni nu avut de suferit din urma focului. Focul a mistuit aproape totul din casă.

Pompierii cercetează motivele izbucnirii incendiului. Între timp Direcția Situații Excepționale Soroca atenționează cetățenii despre necesitatea respectării regulilor antiincendiare în perioada rece a anului.

Cei care pot să ajute această familie, sunt îndemnați să transfere pe bani pe contul de mai jos:

Reportajul a fost realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.


Articolul precedentUcraina menține Republica Moldova în „zona roșie”
Articolul următor4 cazuri noi de infectare în raionul Soroca. În total, astăzi au fost confirmate cu coronavirus 363 de persoane, iar altele 10 au decedat.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.