O elevă a fost tamponată de un motociclist fără permis

0
170

O elevă în clasa a treia Liceul „Ion Creangă” din Soroca, a fost tamponată în timp ce traversa drumul. Minora a fost transportată la spital cu fractură la picior, iar tânărul motociclist a nimerit în vizorul poliției or, acesta nu a atins majoratul și nu deține permis de conducere, comunică poliția.

La locului accidentului, polițiștii au stabilit că un microbuz de linie din municipiul Soroca a staționat neregulamentar pe strada Calea Bălțului, iar un grup de copii traversau strada prin fața microbuzului, în apropierea trecerii de pietoni. Din cauza microbuzului, motociclistul, nu ar fi observat copila care se grăbea să-și ajungă colegii. Tânărul care conducea fără permis, nu a reușit să frâneze la timp și a tamponat minora.

Poliția investighează cazul. Pentru lipsa carnetului de șofer, va fi aplicată o amendă de până la 3000 lei, ne-a comunicat Victor Leșan, specialist Sistematizare circulație rutieră, IP Soroca.

Poliția îndeamnă șoferii transportului public urban să staționeze doar în locurile autorizate din municipiul Soroca, iar elevii să traverseze strada la trecerile de pietoni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.