O echipă de medici și asistenți medicali din cadrul Poliției de Frontieră se vor afla pe parcursul zilei de astăzi la Soroca

0
161

   Poliția de Frontieră a Republicii Moldova informează că, o echipă de medici și asistenți medicali din cadrul instituției se vor afla pe parcursul zilei de astăzi la Soroca. Astfel, polițiștii de frontieră, membrii de familie ai acestora, dar și colegii noștri pensionari și veterani ai instituției vor beneficia de diverse servicii medicale.

Activitatea dată se desfășoară în contextul campaniei „Un doctor pentru tine”. Ultima vizită în teritoriu a fost la sfârșitul săptămânii trecute, de asemenea în regiunea de nord a țării. Au efectuat un control profilactic 92 de polițiști de frontieră din Larga, Briceni, Otaci, Criva și Lipcani.

În setul de servicii medicale au fost incluse: analiza sângelui biochimică și imunologică, USG, EKG, Spirografie, consultații cu medicul de familie, oftalmolog, neurolog. Totodată, s-au elibera medicamente conform prescripțiilor medicale. În continuare, îndemnăm colegii să se prezinte la punctele medicale pentru a menține la control sănătatea proprie și a celor dragi.

Tot astăzi, 14 iunie, marcăm ziua mondială a donatorului de sânge. Noi am reușit acum trei săptămâni să ne mobilizăm și în număr de peste 400 de angajați să participăm activ la donarea voluntară de sânge. Pentru cei care nu au reușit în acea dată, astăzi este posibilitatea să participați la această acțiune nobilă! (SURSA: Poliția de Frontieră a Republicii Moldova)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.