O altă față a războilui: Rivalele Dinamo Kiev și Șahtar Donețk s-au refugiat la Vadul lui Vodă

0
349

  Rivalitatea dintre echipele de fotbal Dinamo Kiev și Șahtar Donețk este bine cunoscută, dar „lupta” dintre cele mai galonate formații din fotbalului ucrainean se termină pe terenul de fotbal.

    Drept confirmare vine și faptul că jucătorii celor două echipe s-au refugiat la Vadul lui Vodă. Despre aceasta scrie Federația Moldovenească de fotbal. Potrivit FMF, jucătorii și familiile acestora au fost luate de la trecerea frontierei de la Criva cu un autocar.

”Președintele FMF Leonid Oleinicenco a ținut neapărat să însoțească oaspeții noștri pe tot parcursul zilei cât aceștia s-au aflat în Moldova. Jucătorii latino-americani și europeni și familiile acestora au fost cazați temporar la baza Federației din Vadul lui Vodă. FMF i-a asigurat cu hrană, asistență medicală și transport pentru a face deplasarea în România, de unde urmează să se îndrepte pe calea aerului spre propriile case”, se arată într-un comunicat al FMF.


Articolul precedentProf. dr. Teo-Teodor Marșalcovschi: Observatorul de Nord – curat românesc, o strună de la pianul național!
Articolul următorAnul agricol 2022 – este loc și pentru mai bine! / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.