Numărul cazurilor de COVID-19 se apropie de 900: Află câți soroceni s-au infectat în zilele de odihnă

0
830

Numărul cazurilor de infectare prin COVID-19 crește și în raionul Soroca, care a revenit în TOP 3 regiuni din țară cu cel mai mare număr de persoane infectate.

Doar în weekend câteva zeci de locuitori ai raionului au fost confirmați cu noul Coronavirus. Astfel, numărul total de infecții în raion apropiindu-se de 900.

380 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova la data de 1 august, dintre care 19 în raionul Soroca.

Numărul de infectări la data de 1 august

La data de 2 august, numărul cazurilor noi de infectare prin Coronavirus în republică a crescut cu 249. Dintre acestea 11 sunt înregistrate în raionul Soroca.

Numărul de infectări la data de 2 august

Astfel, în doar două zile de odihnă, numărul de infecții prin Coronavirus în raionul Soroca a cresut cu 30 de cazuri și a ajunst la 869. Dintre acestea, 21 cazuri s-au soldat cu decesul pacienților, iar peste 650 cu recuperearea acestora.

În republică, numărul de infectări a ajuns la 25362, dintre care 791 decese și 17816 cazuri de recuperare a bolnavilor.

Amintim că din cauza numărului mare de infectări, autoritățile au prelungit Starea Excepțională în Sănătatea Publică până la 31 august.

Articolul precedentVine școala: Guvernul alocă 50 de milioane de lei, află pentru ce vor fi cheltuiți
Articolul următorSe caută director de grădiniță: Află detalii despre concursul pentru funcția vacantă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.