Noi membri la secţia de votare din satul Căinarii Vechi, unde în primul tur au dispărut 200 de buletine de vot

0
228

După incidentul de la secţia de votare din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, unde în primul tur de scrutin au dispărut în mod misterios 200 de buletine de vot, autorităţile s-au văzut nevoite să-i înlocuiască pe foştii membri ai secţiei.

VLADIMIR NICUŢĂ, preşedintele Biroului de circumscripţie 29 Soroca: Membrii au constientizat si toti şi-au depus demisia. Sper că votarea va parcurge fara incidente din vina funcţionarilor electorali. În cele două săptămâni de la primul tur de scrutin, autorităţile locale au instruit 11 noi membri care vor lucra în turul doi, la secţia de votare din Căinarii Vechi.

La aproape două săptămâni de la incidentul din primul tur, cele 200 de buletine de vot dispărute nu au mai fost găsite. Poliţia investighează cazul. Mâine, la Soroca sunt aşteptaţi la urne peste 77 mii de alegători.
SURSA: TVRMoldova

Articolul precedentUn nou record de persoane infectate – 1411. Și în raionul Soroca au fost înregistrate cazuri de infectare cu coronavirus.
Articolul următorWC-ul de la Stația auto din Soroca: alo, guvernul, ministerul… / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.