Noaptea dintre 28 și 29 octombrie: Ultima toamnă când se mai schimbă ora?

0
129

Trecerea la ora de iarna se va face anul acesta in noaptea dintre 28 si 29 octombrie, duminica spre luni. Ora 4:00 a dimineții va deveni ora 3:00.

Acest lucru înseamnă ca ne vom bucura de o ora in plus de somn. Ar putea fi ultimul an in care se va mai lua aceasta măsură. Comisia Europeana a propus renunțarea la schimbarea orei in Europa. Aceasta măsură ar putea sa intre in vigoare începând cu anul viitor. Statele membre ale Uniunii Europene vor avea libertatea de a alege daca doresc sa aplice permanent ora de vara sau ora de iarna. Pana in primăvara viitoare, respectiv aprilie 2019, fiecare tara va trebui sa decidă in acest sens. Astfel, ultima trecere obligatorie la ora de vara va avea loc duminica, 31 martie 2019.

foto: realitatea.md


Articolul precedentCe vom face la iarnă, fără festivaluri?
Articolul următor„Steliștii” de la Racovăț au demonstrat că fotbalul îi iubește pe cei puternici și consecvenți
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.