Nimic mai adevărat: campionii nu se nasc doar în sălile de sport

0
67
   La Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Soroca se implementează proiectul „Educație fizică și judo”, cu încadrarea picilor din clasele primare, sub îndrumarea profesorilor Mariana Haric și Vitalie Lohov. 
   Recent, managerul proiectului, Igor Neagu, reprezentant al Federației moldovenești de judo, a verificat procesul instructiv-educativ la elevii din clasa a II-a, iar aprecierile, în adresa profesorilor-antrenori, dar și a administrației instituției, în persoana domnului director Dionisie Mitrofan, au fost din cele mai pozitive.
  Acest frumos proiect pune accent ca elevii să se manifeste liber, să-și pună în valoare aptitudinile și calitațile, dorința de a fi cei mai buni, reușind să-și dezvolte imaginația, memoria, atenția, creativitatea, să înțeleagă ideea de respect, disciplina și spiritul de fair-play.
  La rândul ei, administrația LT „Petru Rareș” mulțumește domnului Neagu Igor, managerul proiectului și Federației de Judo a Republicii Moldova, pentru oportunitate, sprijin și valorificarea potențialului educational al instituției. (SURSA: Șoimii Soroceni Club Sportiv)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.