Nichita are nevoie urgentă de ajutorul tău pentru a vedea măcar cu un ochi! / VIDEO

0
721

De opt ani familia Corcaci din Soroca trăiește o dramă. Feciorul Nichita s-a născut cu probleme mari de sănătate, care i-au afectat vederea încă din primele zile de viață. Intervențiile chirurgicale anterioare au fost prea întârziate ca să-i poată salva ochiul drept, iar acum s-a agravat și starea ochiului stâng, care poate fi tratat doar printr-o operație urgentă.

Băiatul nu vede, nu vorbește, și toată ziua și-o petrece legănându-se pe pat sau încercând a se juca în preajma acestuia. Este înțeles doar de membrii familiei, care încearcă măcar cum, pot să-i facă mai frumoasă copilăria.  Mama este aproape mereu cu el, iar după lecții vine în ajutor și sora mai mare.

Card bancar Adriana Corcaci – 5102 1800 6277 5511
Telefon: 079037113

Printre cei care nu a trecut nepăsător pe alături de acest copil, este și Irina Sulima, o soroceancă care, l-a îndrăgit pe Nichita și a încercat să-l susțină, să-i mai dea o speranță. De când a aflat despre cazul lui Nichita, s-a implicat și roagă toți cunoscuții și necunoscuții să ajute această familie.

Ultima speranță a lui Nichita, ca să poată vedea măcar cu un ochi, poate fi fiecare dintre voi. Intervenția chirurgicală trebuie să fie făcută cât mai urgent, altfel va fi deja târziu. Dacă aveți posibilitatea sunteți îndemnați să transferați cât vă lasă inima pe cardul mamei, Adriana Corcaci – 5102 1800 6277 5511. Fiecare ajutor este binevenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.