Muzeul de Istorie și Etnografie din Soroca va avea o nouă față / VIDEO

0
516

Sunt în toi lucrările de reabilitare a Muzeului de Istorie și Etnografie din Soroca.  Lucrările au loc în cadrul proiectului “Valorificarea patrimoniului istorico-cultural al regiunii de dezvoltare nord prin reabilitarea Muzeului de Istorie și Etnografie din municipiul Soroca”, realizat de Consiliul Raional Soroca, ce vine cu o contribuție de la sută din valoarea contractului de antrepriză, în parteneriat cu Primăria Soroca și Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor.

În cadrul emisiunii „Observatorul”, despre lucrările de reabilitare a Muzeului am discutat cu managerul de proiect, vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase și seful Secției Cultură Soroca, Grigore Bucătaru.

VIZIONARE PLĂCUTĂ!

Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedent„Ziua Daciei” a fost sărbătorită la Rogojeni
Articolul următorTinerii din raionul Soroca s-au adunat pentru a scoate în evidență și a găsi soluții pentru problemele care le întâlnesc zilnic
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.