Muntean Serghei: producător de sucuri naturale, printre sponsorii concursului foto „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”

0
99

Unul dintre sponsorii concursului „Fii Alba ca Zăpada și Ajutorul lui Moș Crăciun în 2022”, este producătorul de sucuri naturale, Muntean Serghei, care produce și realizează sucuri naturale din fructe și legume, sută la sută naturale, fără apă și zahăr, stoarcere directă.

Vintamine naturale pentru sănătatea ta!
În timpul iernii, organismul nostru are nevoie de substanțe nutritive mai mult decît deobicei, pentru un sistem imunitar puternic care să-l ajute să treacă cu bine peste problemele sezonului rece.

Fotografiile câștigătoare vor fi premiate. Despre surprizele pregătite veți afla pe parcurs, iar cele mai apreciate fotografii vor fi publicate și în ziarul Observatorul de Nord.
Termenul limită – 15 decembrie 2022.
SUCCES TUTUROR!
Articolul precedentTârg de caritate, bucate tradiționale, dar și cântece ucrainene interpretate la Festivalul Păcii
Articolul următorPodul Cosăuți – Iampil din nou în vizorul premierilor Republicii Moldova și Ucraina
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.