“Municipiul Soroca va rămâne pleșcat?”: autoritățile intenționează să taie 237 de copaci / VIDEO

0
440

Printre cele peste 40 de subiecte de pe ordinea de zi de la ședința consiliului municipal de azi, cel mai discutat a fost cel cu privire la defrişarea arborilor din spaţiile verzi ale municipiului Soroca. Unii consilieri s-au arătat nedumeriți de ce vor fi tăiați tocmai atâția copaci și dacă orașul nu va deveni pleșcat.

Lilia Pilipețchi, primarul municipiului Soroca și Maxim Sanalatii, specialist principal în problemele de construcţie, gospodărie comunală şi drumuri, au răspuns la întrebări și au explicat că includerea acestor arbori în lista tăierilor de igienă s-a făcut în special la solicitarea cetățenilor și doar după examinarea de către specialiști. 

Totodată de la Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice am primit lista celor 237 de arbori ce urmează a fi defrișați cu adresele și cauzele depistate de specialiști.

File name : Doc-ICAS.pdf

×
Articolul precedentGheorghe Țopa, clovni și hora satului – unde mergem la hram
Articolul următor„Observatorul de Nord” mereu la înălțimea așteptărilor vechilor prieteni și deschiși pentru noi colaborări
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.