Motociclistul de 17 ani a decedat

0
6387

Adolescentul de 17 ani, care acum o săptămână a fost victima unui accident rutier la intrarea în municipiul Soroca, a decedat. Acesta a fost dus în câteva ore cu Serviciul republican AVIASAN la Chișinău, fiind internat la Centrul Mamei și Copilului.

Ultimele zile s-a aflat în stare gravă în secția de reanimare, dar fiindcă traumele erau incompatibile cu viața, organismul său a cedat. Informația ne-a fost comunicată de la Spitalul Raional Soroca.

Amintim că versiunea preliminară a accidentului este că microbuzul venea de pe un drum secundar și urma să intre în satul Zastânca, iar motociclistul se deplasa pe drumul principal spre oraș, și nu a reușit să evite impactul cu transportul ce trebuia să-i cedeze trecerea. Motociclistul în vârstă de 17 ani a fost internat atunci în stare gravă în secția reanimare cu politraumatism, traumă cranio-cerebrală închisă, comă, multiple fracturi ale oaselor feței. Poliția informează că motocicleta era fără număr de înmatriculare.

Articolul precedentCurs valutar: astăzi dolarul costă 17,80 de lei, iar euro – 19,44 de lei
Articolul următorA pus Coca-Cola la fiert, iar în câteva minute s-a întâmplat ceva uimitor. Efectul e neaşteptat
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.