Monument în memoria profesorilor la Șolcani

0
353
Foto: Facebook.com

La Șolcani este construit un monument în cinstea profesorilor. Așa locuitorii comunei doresc să-și exprime recunoștința față de munca dascălilor care au contribui la educația copiilor.

Ideea vine de la Grupul de Inițiativă din com. Șolcani și a fost susținută de absolvenții școlii din localitate din anul 1973, apoi s-au alăturat și copiii a căror părinți au activat ca profesori în acest gimnaziu, ne-au comunicat localnicii.

Foarte mult au susținut inițiativa de a înveșnici amintirea despre dascălii care au activat cândva la Șolcani și actualii profesori de la gimnaziul din localitate, ne-au comunicat membrii Grupului de Inițiativă.

Lucrările de instalare a monumentului au demarat recent. Acesta este creat din marmură și va fi amplasat în curtea gimnaziului.

***

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „E timpul să fii activ!” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articolul precedentRoșii cherry, dovlecei, legume asortate: Vezi ce mai pun cititorii noștri #LaBorcan
Articolul următorÎncă 6 morți și 588 de răniți, dintre care mulți și în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.