Misiune îndeplinită: Căruciorul lui Maxim Gradinari a ajuns acasă

0
333

Sute de elevi din raionul Soroca s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe seamănul lor — Maxim Gradinari de a procura un cărucior special în sumă de 25 mii lei, în care să poate ieși la plimbare cu familia.

Elevul în vârstă de șapte ani din satul Căinarii Vechi are nevoie de acest cărucior din cauza problemelor de sănătate (retard neuromotor), care nu-i permit să fie independent și activ, cum sunt semenii lui. Direcția Învățământ și elevii din instituțiile de învățământ ale raionului Soroca au desfășurat, la 25 decembrie, un târg de caritate, unde au pus în vânzare brazi și jucării de crăciun.

Eelevii Cornelia Haric (LT P.Rareș), Cătălin Tcaciuc (LT C. Stere) și Cătălina Catrinici (LT I. Creangă) din Soroca i-au făcut o vizită și i-au adresat mesaje de susținere lui Maxim în numele tuturor colegilor lor.

Sorocenii au dat curs acțiunii de caritate a elevilor, au cumpărat sute de articole și, în final, elevii au acumulat și au donat familiei Gradinari 26100 lei. Recent, căruciorul special, comod, în care copilul este bine fixat, a ajuns acasă și a fost testat de Maxim, care adoră plimbările. De acest fapt s-au convins și elevii Cornelia Haric, Cătălin Tcaciuc și Cătălina Catrinici din Soroca, care i-au făcut o vizită și i-au adresat mesaje de susținere lui Maxim în numele tuturor colegilor lor.

Familia Gradinari exprimă mulțumiri tuturor celor care au contribuit la această importantă achiziție pentru ei. 

Vom reveni cu un reportaj video la subiect.

CITIȚI ȘI:  21650 lei au donat elevii din raion pentru Maxim Gradinari, în urma târgului de caritate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.