Mire împușcat mortal „din greșeală”, la nunta sa

0
2395

Un mire care a fost împușcat mortal la doar câteva momente după ce și-a rostit jurămintele la nunta sa, fiind ucis din greșeală”. Marco Antonio, în vârstă de 32 de ani, a fost împușcat în fața miresei sale îngrozite, în orașul Carborca, Mexic, scrie unica.md

Fericitul cuplu tocmai ieșise de la biserică atunci când pistolarul necunoscut le-a scurtat ziua sâmbătă (23 octombrie). Ei se îndreptau spre vehiculul de nuntă în jurul orei 17:00, când mirele a fost lovit de mai multe gloanțe.

Invitații pietrificați s-au grăbit să se apropie de cuplu în timp ce paramedicii făceau o încercare disperată de a-l salva pe Antonio. Dar, în ciuda eforturilor lor, inginerul IT a fost declarat mort la fața locului.

Sora sa a fost și ea rănită de un glonț care a lovit-o în spate, dar a fost externată din spital în aceeași seară, relatează El Universal. Orașul Carboca este cunoscut pentru războaiele puternice dintre carteluri, însă nu s-a confirmat încă dacă împușcăturile au avut legătură cu crima organizată.

Autoritățile au declarat că Antonio a murit în urma unui atac direct”, iar identitatea sa ar putea fi confundată. Între timp, s-a raportat că un alt bărbat a fost împușcat de mai multe ori la nunta sa într-un oraș din apropiere, în aceeași zi.

Guvernatorul statului, Alfonso Durazo, a comentat: Acesta a fost un atac destinat unei singure persoane. și asta înseamnă că acest lucru nu se va întâmpla oricui”. În Caborca se află organizația criminală Cartelul Caborca, despre care se crede că este comandată de celebrul lord al narcoticelor Rafael Caro Quintero.

Cartelul derulează operațiuni de trafic de narcotice și se află în prezent în dispută cu celula criminală Los Salazar, cunoscută ca aripa armată a cartelului Sinaloa. Violența între bande continuă să crească vertiginos în întreaga țară, cel puțin 12 persoane fiind împușcate mortal de un bărbat înarmat care a intrat într-un bar în urmă cu câteva zile.

Biroul procurorului a declarat: Investigațiile indică faptul că atacul împotriva lui Marco Antonio a fost îndreptat împotriva unei alte persoane care se căsătorea în același timp într-un alt oraș din apropiere. Nu este exclusă nici o linie de anchetă și se efectuează toate expertizele criminalistice și balistice de teren necesare, pentru a clarifica pe deplin faptele și pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru a face dreptate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.